Atsiliepimai

Gintarė Man labai patinka Greenwalk šveistukai, labai gerai viską šveičia tik sudrėkinus juos vandeniu.Turiu ir šluostę ”Lux”,su kuria išvalau visus namus: sausa ji valo dulkes, šlapia visus nešvarius paviršius.

Aušra Turiu Greenwalk servetėles makiažui valyti – nuvalo net vandeniui atsparų tušą ir nereikia pirkti specialių makiažo valymo priemonių.

Jurgita Aš naudoju Avietėlę, ji gerai valo, daug sugeria vandens. Indus ne tik išsausina, bet ir išvalo, nepalieka pūkelių ir ruožų.

Birutė Naudoju Greenwalk dezodorantą iš gamtinių kristalų, šis dezodorantas yra natūralus gamtos stebuklas. Neleidžia daugintis prakaito bakterijoms, ženkliai sumažėjo prakaitavimas. O taip pat gydo pūslelinę.

Inga Greenwalk šluostukai- išmanieji šluostukai 🙂

Jūratė Lux ir stiklų šluostės greitai ir lengvai išvalo langus. Su stiklų šluoste išvalyti langai, veidrodžiai, stikliniai paviršiai spindi!

Rūta Iš tiesų, labai daug gerų Greenwalk produktų – universalios šluostės, šveistukai, šluostė akinių stiklams valyti. Ir man atradimas Marius Fabre kosmetika – ypač rankų kremas bei dušo gelis.

Kotryna Man didžiulis atradimas- Greenwalk šluostė stiklui. Puikus rezultatas valant langus, veidrodžius, sekcijų stiklus ir ekonomiška, nes nebereikia naudoti jokių stiko valymo, blizginimo priemonių.

Irena Išbadžiau Greenwalk audinį šveistuką ir esu maloniai nustebinta. Šveičia viską ir tik su vandeniu ! Tai man atradimas.

Jovita Turiu nemažai Greenwalk produktų ir tikrai nė vienas nenuvylė. Labai gera kokybė.

Karolina Man labai patinka  Greenwalk  drėkinamasis lūpų balzamas. Jis gydo ne tik suskeldėjusias, sausas, nušalusias lūpas, bet ir įvairias žaizdeles, įbrėžimus, spuogelius, mažina niežulį. Mini gydantis tepalėlis, kurį visada turiu su savimi.

Monika Turėjau alergija cheminėms priemonėms ir skalbiamiesiems milteliams, pradėjus naudoti Greenwalk skalbimo priemones ir mikropluošto audinius mano alergija dingo. Rekomenduoju visiems pabandyti  Greenwalk produktus.

Barbora Puikus produktas Greenwalk dezodorantas iš gamtinių kristalų buitiniams kvapams neutralizuoti. Įdedu jį į šaldytuvą,  jis sugeria visus blogus kvapus, netgi stipriai rūkytų lašinių.

Milda Galiu pagirti Greenwalk šluotą: labai patogi, lengvai prisiklijuoja šluostės prie šluotos, šluostė sausam valymui greitai ir gerai surenka pūkus, dulkes, o išvalius grindis drėgnai, jos būna idealiai švarios, jokių ruožų, pūkelių ar purvo.